Omplacering – Viola og Bella

Er du interesseret i at blive den nye dåseåbner for Bella og Viola, så skriv til endoriacats@gmail.com Al korrespondance om pigerne bedes sendt til denne e-mail. Fortæl gerne lidt om dig selv og hvad du kan tilbyde pigerne.

Da Chokolade-balladernes madmor, af personlige årsager, desværre ej længere kan tilbyde Viola og Bella det hjem, hun ønsker for dem, leder pigerne efter en familie, som vil tage sig kærligt af dem.

Viola og Bella er fra d. 15/04-21 og dermed knap 3 år gamle. De to smukke prinsesser er søskende, og de elsker hinandens selskab. De har været bedste venner fra helt små killinger og er det stadig den dag i dag – hvorfor de selvfølgelig fortsat skal bo sammen.

Pigerne har brug for et stabilt og fredeligt hjemmemiljø med mere eller mindre forudsigelige rammer, da de trives bedst i rolige og vante omgivelser. De egner sig dermed ej til en børnefamilie.

Madmors beskrivelse af prinsesserne.
De sover af og til i samme vindueskøje eller ligger side om side i sofaen. De har deres søskende-brydekampe og er meget jævnbyrdige. Pigerne har også det klassiske ”aftenræs” – hvor de styrter rundt, som om et vildt dyr er efter dem. Efter en halv times tid er de udmattede og lægger sig til at sove. Fælles for pigerne er at de kælne, legesyge og meget hengivne over for deres familie.

Bella - British Shorthair - chokolade

Bella
Hun er den mest nysgerrige, lidt hurtigere ude og undersøge, hvad der sker.

Hun vil – når man er accepteret – gerne op på skødet og putte sig helt ind i albuen og spinder højlydt, når man kæler med hende.

Bella er en yndig kat, med de sødeste udtryksfulde øjne og hun er i den grad underholdende med sit fjolle legesyge væsen.

Nedenfor er der 7 små videoklip med pigerne, så du lidt bedre kan fornemme deres personlighed.

Er du interesseret i at blive den nye dåseåbner for Bella og Viola, så skriv til endoriacats@gmail.com
Al korrespondance om pigerne bedes sendt til denne e-mail. Fortæl gerne lidt om dig selv og hvad du kan tilbyde pigerne.